ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ παρουσία υπεύθυνου γεωπόνου και χρησιμοποιώντας εγκεκριμένα σκευάσματα,  απαλλάσσει το χώρο σας από έντομα, όπως: κατσαρίδες, ψύλλους, κοριούς, μυρμήγκια, τσιμπούρια, κουνούπια. Ειδικότερα αναλαμβάνει την απεντόμωση εστιατορίων, κατοικιών, ξενοδοχείων, σχολείων και άλλων χώρων που έχουν προσβληθεί από έντομα. 

Για έναν ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό έλεγχο των εντομολογικών προσβολών, το εξειδικευμένο συνεργείο μας επιθεωρεί το χώρο σας προκειμένου να εντοπίσει πιθανές εστίες ανάπτυξης και να τακτοποιήσει τα έντομα που τον έχουν μολύνει, πριν επιλέξει την κατάλληλη μέθοδο καταπολέμησή τους.
            
Μερικές κατηγορίες εντόμων που συνήθως προσβάλουν ένα χώρο είναι οι εξής: 

  • ΨΥΛΛΟΙ
Ο ψύλλος είναι ένα έντομο το όποιο πολλαπλασιάζεται παρθενογενετικά και μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στα ζώα και τον άνθρωπο. Γνωρίζοντας το βιολογικό κύκλο του εντόμου σε συνδυασμό με τη χρήση κατάλληλων σκευασμάτων, επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα στην καταπολέμησή του.

  • ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ
Με τη χρήση κατάλληλων gel και σκευασμάτων, τα οποία είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας, απαλλάσσουμε το χώρο σας από μυρμήγκια με ασφάλεια.

  • ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ 
Το κουνούπι ανήκει στην οικογένεια Cuticedae και αριθμεί πάνω από 3500 είδη. Με το τσίμπημά του μπορεί να μεταδώσει  ασθένειες και θεωρείται, ως ζώο, ο νούμερο ένα φονιάς ανθρώπων παγκοσμίως. Αφού τραφεί με αίμα το θηλυκό εναποθέτει τα αυγά του στην επιφάνεια στάσιμων νερών, στη συνέχεια αυτά εκκολάπτονται και δημιουργούνται οι προνύμφες οι οποίες τρέφονται με διάφορα οργανικά κατάλοιπα. Όταν ενηλικιωθεί το κουνούπι βγαίνει από την προνύμφη και τη χρησιμοποιεί για να επιπλέει μέχρι να πετάξει. Η καταπολέμησή του δε μπορεί να γίνει μεμονωμένα, απαιτεί τη συνεργασία ολόκληρης τη τοπικής κοινωνίας και των δημοσίων αρχών. Προϋποθέτει την καταστροφή εστιών πολλαπλασιασμού των κουνουπιών, τον ψεκασμό τους με προνυμφοκτονα σκευάσματα και την ακμαιοκτονία σε κατοικίες και όπου αλλού υπάρχει πρόβλημα με τη χρήση των κατάλληλων σκευασμάτων.

ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
  • Απολυμάνσεις
  • Αρωματισμός χώρων
  • Απολύμανση WC
  • Εντομοαπώθηση